Voshaar Schuttingen levert uw tuinberging

Slingert er bij u in de tuin ook van alles rond? Dan is een berging in de tuin vast iets voor u. Een tuinberging is ideaal om uw spullen in stijl en netjes georganiseerd op te bergen. Bij Voshaar Schuttingen bestelt u eenvoudig uw eigen nieuwe tuinberging in Enschede of omgeving. De schuur fabriceren we in onze eigen werkplaats, zodat we de kwaliteit kunnen waarborgen. Natuurlijk zorgen we daarnaast voor een goede en snelle service. Staat één van onze bergingen binnenkort in uw tuin?

Waarom een tuinberging?
Opbergruimte, daar kunt u nooit genoeg van hebben. In een tuinberging bergt u al het tuingereedschap, de grasmaaier, fietsen, speelgoed en andere tuinspullen netjes op. Geen chaos in de tuin en geen natgeregende spullen meer. Bovendien kunt u de berging afsluiten, zodat uw spullen niet gestolen kunnen worden. Gevaarlijke gereedschappen, zoals snoeischaren en zagen, houdt u eenvoudig buiten het bereik van kinderen. Kortom, de aanschaf van een tuinberging is een slimme investering voor elke tuinier.

Met Voshaar tuinbergingen Enschede koopt u kwaliteit
Onze bergingen worden geleverd met betonpalen, betonplaten en wanden van 28 mm dikke geïmpregneerde blokhutprofielen. Deze profielen worden gemonteerd op geïmpregneerde vuren frames. De wanden vallen in de sponning van de betonpalen. De balklaag is altijd berekend volgens de geldende draagkrachteisen. Zo ontstaat er een zeer stevig en duurzaam geheel. Kwaliteit gegarandeerd!

Diversiteit aan mogelijkheden
Weet u al hoe uw tuinberging eruit moet komen te zien? Wilt u bijvoorbeeld een plat dak, of gaat uw voorkeur uit naar een spits dak met dakpanprofielplaten? Beide soorten daken behoren tot de mogelijkheden. In principe kunnen we alles voor u creëren als het om een houten berging met beton gaat. Vertel ons uw ideeën en de gewenste afmetingen en we gaan met genoegen voor u aan de slag. Uiteraard denken we graag met u mee.

Wilt u eerst wat voorbeelden zien voordat u een offerte voor een tuinberging aanvraagt? Kom dan eens naar onze showroom en bekijk de verschillende mogelijkheden. Op aanvraag plaatsen we de berging bij u in Enschede (of directe omgeving). Neem gerust contact met ons op, dan bekijken we samen wat we voor u kunnen betekenen.

Meer informatie of direct bestellen?
Bergt u voortaan up spullen op in uw eigen tuinberging? Bel ons voor meer informatie (053-4619607), of vul het aanvraagformulier onderaan de pagina in. U kunt dit formulier ook gebruiken om direct uw bestelling aan Voshaar Schuttingen in Enschede door te geven. Geeft u dan ook meteen aan of u wilt dat wij de berging voor u plaatsen?

Stuur ons een bericht

Of neem direct contact op

Routebeschrijving