Kapschuur & vurenhouten schutting type 1 + bestrating

Met genoegen delen wij het succesvolle project dat recent is afgerond bij de Familie Ouwens in Enschede. Dit project omvatte de realisatie van een prachtige kapschuur, de installatie van een vurenhouten schutting van Type 1 en het verzorgen van bestrating, allemaal met de vertrouwde vakmanschap van Voshaar Grondwerk.

De kapschuur is een opvallende toevoeging aan de woning van de Familie Ouwens, niet alleen als beschutting voor verschillende buitenactiviteiten, maar ook als esthetisch element dat de schoonheid van hun buitenruimte versterkt. Het gebruik van hoogwaardig vurenhout garandeert duurzaamheid en een rustieke uitstraling die naadloos aansluit bij de omgeving.

De vurenhouten schutting Type 1 biedt niet alleen privacy maar ook een duidelijke afbakening van het eigendom, waardoor een gevoel van veiligheid en comfort wordt gecreëerd. De schutting past harmonieus in het geheel van het project en draagt bij aan de algehele uitstraling van de buitenruimte.

Het bestratingswerk, verzorgd door Voshaar Grondwerk, maakt de buitenruimte niet alleen toegankelijk maar ook functioneel. Het zorgvuldig geplaatste bestratingsmateriaal zorgt voor een solide en aantrekkelijke ondergrond voor diverse buitenactiviteiten.

Bij Voshaar Grondwerk zijn we trots op de samenwerking met de Familie Ouwens in Enschede en zijn verheugd over het succesvol afronden van dit project. Wij streven altijd naar maatwerkoplossingen die aan de specifieke behoeften en wensen van onze klanten voldoen. Als u geïnteresseerd bent in het verbeteren van uw buitenruimte, neem dan gerust contact met ons op voor hoogwaardige projecten en professionele service.

Andere projecten

Project de lutte Vuren schutting type 1

Met trots delen wij het succesvolle project dat onlangs is afgerond in De Lutte, waarbij een groot aantal vuren schuttingen Type 1 zijn geplaatst als onderdeel van een grootschalig initiatief. Deze indrukwekkende inspanning heeft geresulteerd in de vernieuwing van...

read more

Vurenhouten type 1 schutting in Enschede

Met genoegen delen wij het nieuws dat we onlangs in Enschede een duurzame vurenhouten Type 1 schutting hebben geplaatst. Deze maatwerkoplossing is speciaal ontworpen om de achtertuin van onze gewaardeerde klant nog functioneler te maken. De vurenhouten Type 1...

read more

Douglas Overkapping in Glanerbrug

Met trots delen wij het nieuws dat Voshaar Schuttingen onlangs een prachtige Douglas overkapping heeft gerealiseerd in Glanerbrug. Deze op maat gemaakte overkapping is niet alleen een stijlvolle toevoeging aan de woning van de familie Talman, maar biedt ook extra...

read more