Overkappingen

Geniet in alle seizoenen van het buitenleven onder een prachtige overkapping. Creëer een comfortabele en sfeervolle buitenruimte met onze hoogwaardige overkappingen.

Een Voshaar overkapping

Op zoek naar een mooie overkapping of veranda? Wij plaatsen schitterende overkappingen van Douglas hout. Omdat er tal van mogelijkheden zijn voor het plaatsen van een overkapping is het van belang dat wij eerst helder op papier hebben wat uw wensen zijn. Wij werken alleen met gekwalificeerde specialisten, zodat u de overkapping krijgt waar u van droomt.

In onze werkplaats produceren wij alles zelf. Het begint natuurlijk met het hout, maar ook de betonpalen en betonpoeren om de overkapping te plaatsen, maken wij op eigen terrein. Doordat wij alles zelf maken, kunnen wij (bijna) alles wat uw wenst waarmaken. Een op maat gemaakte overkapping, geen standaard overkapping. Samen komen we tot een mooie overkapping die een ‘levenlang’ meegaat.

 

Overkapping laten plaatsen

Geen omkijken hebben naar het monteren en plaatsen van een overkapping? Dit is waar wij goed in zijn. Wij ontzorgen u en zorgen ervoor dat uw overkapping, blokhut, schuur, schutting, berging of poort geplaatst en gemonteerd wordt. U hoeft alleen maar te genieten van uw nieuwe overkapping.  

Wij leveren onze overkappingen altijd compleet met betonpoeren voor de staanders. Op de balklaag worden vellingdelen aangebracht. Dit zorgt ervoor dat de overkapping een mooie en warme uitstraling krijgt. Het dak wordt bekleed met APP (Atlactisch Poly Propyleen) dakbedekking en afgemonteerd met een aluminium plasticol kap, deze zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren.

Bekijk meer