Voshaar Grondwerk

Het aanleggen of renoveren van een tuin begint meestal eerst met grondwerk. Bij Voshaar Schuttingen zijn we gespecialiseerd in grondwerk en grondverzet. Grondwerk bij Voshaar Schuttingen wordt verricht door ervaren specialisten, waardoor ieder project snel het beoogde resultaat heeft. Bent u op zoek naar specialisten die grondwerk kunnen verrichten? Dan bent u bij Voshaar Schuttingen aan het juiste adres! 

Tuinaanleg door Voshaar Schuttingen

Laat uw tuin vakkundig aanleggen door de specialisten van Voshaar Schuttingen. Uw wensen staan bij Voshaar Schuttingen voorop. Tijdens een vrijblijvend gesprek kunnen wij de wensen en mogelijkheden voor uw droom tuinaanleg bespreken. Voshaar Schuttingen beschikt over vakkundige specialisten en de benodigde machines om elk project te doen slagen. Voor een perfecte tuinaanleg moet u bij Voshaar Schuttingen zijn!

Een perfecte egalisatie van de ondergrond

Bij het aanleggen van een nieuwe bestrating voor bij voorbeeld een terras of oprit, is het essentieel om de ondergrond te egaliseren. Egaliseren houdt in dat de grond vlak en egaal gemaakt wordt. Het egaliseren van tuinen doen we vooral om verzakkingen te voorkomen. Op een egale ondergrond kunnen tegels en stenen goed gelegd worden. Ook bij het aanleggen van een nieuw gazon is egalisatie erg belangrijk om een vlak resultaat te krijgen. Voshaar Schuttingen regelt dit graag voor u.

Ook bij Voshaar Schuttingen; Sloopwerkzaamheden

Bij Voshaar Schuttingen kunt u ook terecht voor diverse sloopwerkzaamheden. Onze specialisten zorgen ervoor dat de klus snel klaar is en het terrein netjes achtergelaten wordt.

Bij Voshaar Schuttingen verrichten wij de volgende sloopwerkzaamheden:

  • Slopen van woningen
  • Slopen van schuren
  • Afvoeren van puin
  • Afgraven van grond
  • Egaliseren van terreinen

Geen project is ons te gek!

Zoals u ziet, kunnen wij veel voor u doen, maar wat mag u nog meer van ons verwachten? Voor Voshaar Schuttingen is geen project te gek, daarom kunnen wij u altijd een totaalplan aanbieden. Doordat wij ervaren specialisten in dienst hebben, kunnen wij iedere tuin- of sloopklus verzorgen. Wedden dat we uw verwachtingen overtreffen?

Heeft u interesse in de werkzaamheden die Voshaar Schuttingen aanbiedt? een vrijblijvend gesprek bespreken we uw wensen en bekijken we de situatie ter plaatse. Zo kunnen we een offerte op maat voor u maken. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag meteen een gesprek aan! 

Stuur ons een bericht

Of neem direct contact op

Routebeschrijving