Douglas hout

routebeschrijving

Douglas Hout: Voshaar Schuttingen

Bent u van plan om een nieuwe schutting, overkapping, berging of poort in uw tuin te plaatsen? Dan is het belangrijk om het juiste materiaal te kiezen. Materiaal dat niet alleen duurzaam is, maar ook esthetisch aantrekkelijk. Een uitstekende keuze hiervoor is douglas hout. Daarom zijn al onze producten ook verkrijgbaar in deze mooie en van nature duurzame houtsoort.

Douglas hout voor uw schutting, overkapping, poort of berging
Douglas hout, afkomstig van de douglasspar, is een duurzame en robuuste houtsoort die bekend staat om zijn natuurlijke uitstraling en warme kleur. Het heeft een mooie roodbruine tint die na verloop van tijd kan vergrijzen. Dat geeft het hout een prachtig verweerd uiterlijk. Bovendien heeft douglas hout een hoge weerstand heeft tegen verschillende weersomstandigheden en insecten. Douglas hout is van nature duurzaam en gaat jarenlang mee. Deze eigenschappen maakt douglas hout tot een populaire keuze voor diverse buitentoepassingen, zoals schuttingen, overkappingen, poorten en bergingen. Kom gerust langs in onze showroom om onze producten van douglas hout te bekijken.

Duurzame keuze
Wij luisteren naar de wensen van de klant en passe onze producten hierop aan. Onze klanten kiezen steeds vaker bewust voor een van nature duurzaam product, zoals douglas hout. Daarom zijn onze schuttingen, overkappingen, poorten en bergingen ook leverbaar in Douglas hout. Het gebruik van douglas hout draagt bij aan duurzaam bosbeheer. Douglas sparren groeien relatief snel en worden voornamelijk gekweekt in Europese bossen, waardoor ze een hernieuwbare bron van hout zijn. Meer weten? Neem contact met ons op, we vertellen u graag meer.

Douglas hout heeft een mooie, natuurlijke uitstraling, is duurzaam en veelzijdig. Deze unieke eigenschappen maken douglas hout een uitstekende keuze voor uw tuinprojecten. We zetten de belangrijkste voordelen voor u op een rij:

Waarom douglas hout?

  • Duurzaamheid en hoge weerstand tegen weersinvloeden, insecten en rot
  • Natuurlijke uitstraling en warme kleur
  • Robuustheid (zeer geschikt voor constructies die bescherming en functionaliteit vereisen)
  • Gemakkelijk te bewerken en te onderhouden
  • Goede isolerende eigenschappen

Benieuwd of douglas hout ook de ideale keuze voor uw tuinproject is? Kom snel langs in onze showroom. We laten u graag de mogelijkheden zien.

Stuur ons een bericht

Of neem direct contact op

Routebeschrijving