Blokhutten

Alles over blokhutten

Op zoek naar een mooie nieuwe blokhut in uw tuin? Voshaar Schuttingen kan u helpen om uw ideeën te realiseren. Samen met u kijken wij welke soort blokhut het beste bij u past. Misschien een kleine blokhut om als opslag te gebruiken, of wat vindt u een van een combinatie, een blokhut met overkapping. Steeds meer mensen maken deze keuze. Het is niet alleen makkelijk als opslag, het creëert direct een gezellige, intieme sfeer in uw achtertuin.

Al onze blokhutten worden geplaatst met betonpalen, betonplaten en wanden van 28 mm dikke geïmpregneerde blokhutprofielen gemonteerd op geïmpregneerde vuren frames. U kunt ervoor kiezen om voor een plat dak te gaan, maar ook een spits dak behoort tot de mogelijkheden. De balklaag is altijd berekend volgens de geldende draagkrachteisen.

Bij ons kunt u er zeker van zijn dat wij alleen de beste producten gebruiken. Wij produceren alles zelf. Of het nu gaat om de houten panelen of de betonpoeren, alles komt bij ons uit eigen werkplaats. Wij werken alleen met kwalitatief goed materiaal om er zeker van te zijn dat u krijgt waar u voor betaald: Een kwalitatief goede blokhut die aan al uw eisen voldoet!

Kwaliteit

Een lange levensduur & van duurzame kwaliteit

Van klein tot groot

Samen kijken we wat het beste bij u past

Afstemmen op uw wensen

Volledig aanpasbaar zoals u dat wilt

Zelf geprocudeerd

Alles uit eigen werkplaats!