Bergingen

Creëer extra opbergruimte met onze praktische en duurzame bergingen. Of het nu gaat om tuingereedschap, fietsen of tuinmeubilair, onze bergingen bieden de ideale oplossing.

Bergingen, tuinhuisjes en schuren

Op zoek naar wat meer opbergruimte voor de fietsen, tuinset, loungeset of andere tuinartikelen? Dan kan een berging, tuinhuisje of schuur een perfecte oplossing zijn.

Wij werken met bestendige en betrouwbare materialen. Hierdoor krijgt u niet alleen een mooie berging, een fijn tuinhuisje of een ruime schuur, maar ook een duurzame oplossing voor een opgeruimde achtertuin.

Berging, tuinhuis of schuur plaatsen

De grootte van de berging, tuinhuis of schuur hangt natuurlijk helemaal af van uw eigen wensen. Daarom is het voor ons belangrijk om eerst te weten wat exact uw wensen zijn, zodat wij hier een passend voorstel voor kunnen maken.

Of u nu graag een berging, tuinhuis of schuur met een plat dak, of een spits dak wilt, bij ons staan uw wensen en eisen centraal. Een enorm voordeel is dat wij alles in eigen huis produceren. Van de houten panelen tot aan de betonpoeren en betonpalen, wij produceren alles zelf. Zo zijn wij er zeker van dat er alleen met de beste materialen gewerkt wordt en dat wij de beste kwaliteit leveren. Wat uw wensen ook zijn, wij maken en plaatsen samen de perfecte berging, tuinhuis of schuur!

Douglas houten berging

Wij en veel van onze klanten vinden duurzaamheid erg belangrijk. Daarom worden bijna al onze bergingen, tuinhuizen en schuren gemaakt van Douglas hout. Douglas hout bevat geen geïmpregneerde, schadelijke stoffen en is van nature erg duurzaam.

Al onze bouwwerken worden geplaatst met betonpalen, betonplaten en wanden van 28 mm dikke geïmpregneerde blokhutprofielen, gemonteerd op geïmpregneerde vuren frames. De balklaag is altijd berekend volgens de geldende draagkrachteisen.